Kabeljauw met spinazie en gorgonzola

  • Italiaans, Hoofdgerecht
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 17-10-2012

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
500 gram kabeljauwfilet.
350 gram verse spinazie
oliefolie
1 teen knoflook
1/4 rode peper zonder pitjes fijgesneden.
peper en zout
1 ui gesnipperd
150 gram gorgonsla
2 dl kookroom
5 trostomaatjes
1/4 paprika rood
Boodschappen bestellen
Voedingswaarde per portie
Voedingswaarde Eenheid
Energie 416,80 kcal
Koolhydraten 9,11 g
Eiwitten 34,94 g
Vetten 25,89 g

Bereidingswijze

Snijd de kabeljauw in grove stukken.
Was de spinazie goed , verwijder de steeltjes en bak de groenten kort in olijfolie en breng op smaak met peper en zout.
Bak in een andere pan de ui, knoflook,rode paprike, rode peper en de trostomaatjes.
Doe dit bij het spinazie mengesel.
Vet een ovenschaal in en leg hier een laagje vis in.
Verdeel hier wat spinazie over , dan weer een laagje vis en vervolgens de rest van de spinazie.
Doe de room in een pannetje en laat de in stukjes gesneden kaas hierin smelten.
Breng de saus op smaak met een beetje peper.
Schenk de saus over het gerecht en zet het ongeveer 20 min in een voorverwarmde oven van 200 graden.
( e.v.t. afdekken met aluminiumfolie).

Bron

mijnreceptenboek .nl

Serveertip

Lekker met tagiatelle of rijst.

Laatste reacties

marjamaria2 avatar
marjamaria2 27-10-2012

lijkt me heerlijk dank je voor het recept

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten