Goulash

  • Europees, Hoofdgerecht
  • > 120 min.
  • Geplaatst op 17-10-2012
  • Goulash

    Goulash

    Goulash

Een zachte, zoetige goulash.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
2 grote uien,
2 bieten,
1 winterwortel,
2 teentjes knoflook,
750g doorregen sukadelappen,
2 tl paprikapoeder,
1 blikje gepelde tomaten,
1 el tomatenpuree,
zout en peper,
bakje zure room

De bonentip hieronder is niet van mij afkomstig maar een smakeloze actie van smulweb!
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Bak het vlees op hoog vuur aan in een flinke klont bakboter. Doe de groentes erbij en laat ze enkele minuten meebakken. Voeg de overige ingrediënten toe (behalve de zure room). Voeg eventueel nog een scheut water toe. Laat de goulash een uurtje of drie lekker sudderen. (Voor slowcooker 7 tot 8 uur op laagste stand of 3 tot 4 uur op hoogste stand)

Bron

Landleven maart 2012

Serveertip

Serveer met een schep zure room en gegrilde polenta, rijst of pasta.

Laatste reacties

ArualB avatar
ArualB 13-04-2015

Verknal het niet door de tip met de bonenmix! Smakeloze tip van smulweb!

ArualB avatar
ArualB 30-10-2014

Leuk dat jullie hem mee hebben genomen. Ik ben eigenlijk meer van de pittig maar dit vind ik een leuke afwisseling. Ik ben benieuwd hoe jullie hem vinden!

estherbakermans avatar
estherbakermans 26-10-2014

hallo laura ik zie jou recept nu pas voorbij komen lijkt mij wel lekkerik bewaar hem dan ook gr esther

Lammy1954 avatar
Lammy1954 26-10-2014

Wat een lekker recept! Ga alleen geen sucadelappen gebruiken want daar houden we echt niet van. Groetjes Lammy

ger1958 avatar
ger1958 26-10-2014

Goulash en bietjes !! Verrassende combinatie Laura !! Lijkt me een echte uitdaging om het te gaan proberen en zal je de foto's ervan sturen. Dank voor je recept.

Fressnapf avatar
Fressnapf 08-02-2013

Ik ben brutaal en wil dit toch eens proberen, gewoon om te kijken of de smaken bij elkaar komen. Oude kaas lijkt me wel lekkerder Laura, ik probeer dit en zal je laten weten want zal best lekker zijn! Ik heb namelijk nog nooit biet in Goulash gebruikt en wil dat eens proberen, Met groetjes, Alex.

ArualB avatar
ArualB 07-02-2013

Ja, grappig hè Alex! Weer eens wat anders voor de verandering. Ik heb er pasta en polenta bij geserveerd. Alleen had ik geen oude kaas in huis voor door de polenta en er dus jong belegen kaas doorgedaan, maar voor de volgende keer wel met oude kaas want het kan wel een pittige tegenhanger gebruiken.

Fressnapf avatar
Fressnapf 07-02-2013

Goulash met biet Laura? Hoe kom je daar zo op. Lijkt me apart en dit moet ik eens proberen, je hoort van me. Dank, Alex.

pwiggers avatar
pwiggers 19-10-2012

Hoi Laura, Dit lijkt me inderdaad lekker. Bijzonder door de bietjes die in de goulash worden gebruikt. Ga ik zeker op korte termijn proberen en dan hoor je van het resultaat. Bedankt, Petra

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten