1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Europese keuken
  5. Goulash
  6. Goulash

Goulash

  • Europees, Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op 17-10-2012

Ingrediënten 4 personen


2 grote uien,
2 bieten,
1 winterwortel,
2 teentjes knoflook,
750g doorregen sukadelappen,
2 tl paprikapoeder,
1 blikje gepelde tomaten,
1 el tomatenpuree,
zout en peper,
bakje zure room

De bonentip hieronder is niet van mij afkomstig maar een smakeloze actie van smulweb!



Goulash
Goulash

Een zachte, zoetige goulash.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Bak het vlees op hoog vuur aan in een flinke klont bakboter. Doe de groentes erbij en laat ze enkele minuten meebakken. Voeg de overige ingrediënten toe (behalve de zure room). Voeg eventueel nog een scheut water toe. Laat de goulash een uurtje of drie lekker sudderen. (Voor slowcooker 7 tot 8 uur op laagste stand of 3 tot 4 uur op hoogste stand)

Serveertip

Serveer met een schep zure room en gegrilde polenta, rijst of pasta.

Bron

Landleven maart 2012



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van ArualB


Reacties (9)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van ArualB
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top