Een zachte, zoetige goulash.
Bak het vlees op hoog vuur aan in een flinke klont bakboter. Doe de groentes erbij en laat ze enkele minuten meebakken. Voeg de overige ingrediënten toe (behalve de zure room). Voeg eventueel nog een scheut water toe. Laat de goulash een uurtje of drie lekker sudderen. (Voor slowcooker 7 tot 8 uur op laagste stand of 3 tot 4 uur op hoogste stand)
Serveer met een schep zure room en gegrilde polenta, rijst of pasta.
Landleven maart 2012
ArualB 13-04-2015
Verknal het niet door de tip met de bonenmix! Smakeloze tip van smulweb!
ArualB 30-10-2014
Leuk dat jullie hem mee hebben genomen. Ik ben eigenlijk meer van de pittig maar dit vind ik een leuke afwisseling. Ik ben benieuwd hoe jullie hem vinden!
estherbakermans 26-10-2014
hallo laura ik zie jou recept nu pas voorbij komen lijkt mij wel lekkerik bewaar hem dan ook gr esther
Lammy1954 26-10-2014
Wat een lekker recept! Ga alleen geen sucadelappen gebruiken want daar houden we echt niet van. Groetjes Lammy
ger1958 26-10-2014
Goulash en bietjes !! Verrassende combinatie Laura !! Lijkt me een echte uitdaging om het te gaan proberen en zal je de foto's ervan sturen. Dank voor je recept.