Pasta Pesto
- Italiaans, Vegetarisch
- 20-30 min.
- Geplaatst op 17-10-2012
Een van de eerste gerechten die ik heb gemaakt.
Geheel vegatarisch. Voor de liefhebber kan je altijd nog uitgebakken spekjes er doorheen doen, wat ook erg lekker is.
Ik heb het recept nooit uit een boekje gehaald en maak er altijd zelf iets leuks van dus kan ik het recept niet helemaal precies hier omschrijven. Als je gewoon kijkt naar hoeveel je zelf eet, wat je zelf lekker vind, is het een leuk recept :-)
Ingrediënten 3 personen
1 grote Courgette1 grote witte Ui
Knoflook
1 potje Pesto (Groen)
Spaghetti (Volkoren)
Olie (Olijf)
Peper en Zout
Benodigdheden
- Vergiet- Een (wat grotere) koekenpan
- Pan om de spaghetti in te koken
Voorbereiding
Snij de ui en de courgette (niet te groot, niet te klein). Hak ook de knoflook fijn. Breng het water aan de kook en doe olijfolie in allebei de pannen.
Bereidingswijze
Doe de uitjes en knoflook in de koekenpan. Als ze glazig worden mag de courgette erbij. Als het water in de pan kookt kan de spaghetti erbij. Bak de groenten en voeg naar smaak de pesto, peper en zout toe. Als de spaghetti gekookt is kun je het afgieten en door de groenten met pesto doen.
Serveertip
Doe ook eens de groenten met pesto bovenop de spaghetti, zonder dat je het door elkaar doet. Maak het af met een blaadje basilicum.
Laatste reacties
Er zijn nog geen reacties