Pasta Pesto

  • Italiaans, Vegetarisch
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 17-10-2012
  • Pasta Pesto

    Pasta Pesto

    Pasta Pesto

Een van de eerste gerechten die ik heb gemaakt.

Geheel vegatarisch. Voor de liefhebber kan je altijd nog uitgebakken spekjes er doorheen doen, wat ook erg lekker is.

Ik heb het recept nooit uit een boekje gehaald en maak er altijd zelf iets leuks van dus kan ik het recept niet helemaal precies hier omschrijven. Als je gewoon kijkt naar hoeveel je zelf eet, wat je zelf lekker vind, is het een leuk recept :-)

Deel dit recept

Ingrediënten 3 personen
1 grote Courgette
1 grote witte Ui
Knoflook
1 potje Pesto (Groen)
Spaghetti (Volkoren)
Olie (Olijf)
Peper en Zout
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
- Vergiet
- Een (wat grotere) koekenpan
- Pan om de spaghetti in te koken

Voorbereiding

Snij de ui en de courgette (niet te groot, niet te klein). Hak ook de knoflook fijn. Breng het water aan de kook en doe olijfolie in allebei de pannen.

Bereidingswijze

Doe de uitjes en knoflook in de koekenpan. Als ze glazig worden mag de courgette erbij. Als het water in de pan kookt kan de spaghetti erbij. Bak de groenten en voeg naar smaak de pesto, peper en zout toe. Als de spaghetti gekookt is kun je het afgieten en door de groenten met pesto doen.

Serveertip

Doe ook eens de groenten met pesto bovenop de spaghetti, zonder dat je het door elkaar doet. Maak het af met een blaadje basilicum.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten