Gegrilleerde lamskoteletjes met gekruide mango
- Hoofdgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op 15-10-2012
Voorbereiding
verhit de grill op de middelste stand. Pel de knoflook snijd de teen doormidden. Wrijf de koteletjes in met het snijvlak van de knoflook en bestrooi ze met zout en peper.
Bereidingswijze
Rooster de koteletjes ca. 7 minuten aan elke kant. Verwarm een serveerschaal.
Schil de mango en snijd hem in plakken -werk boven een schaal om het sap op te vangen. Schrap al het vruchtvlees van de schil en doe het met het opgevangen mangosap in een pan. Voeg azijn, basterdsuiker en specerijen toe en verwarm het geheel zachtjes tot de suiker is opgelost. Draai het vuur iets hoger en leg de plakken mango in de pan. Leg een deksel op de pan en laat de plakken 5 minuten zachtjes koken.
Leg de koteletjes op de voorverwarmde schaal en schik er de plakken mango er omheen.
Bron
Readers Digest Gezond koken, lekker eten
Serveertip
Garneer met de Koriander.
Lekker met rijst
Laatste reacties
Er zijn nog geen reacties