Knolsederij in katenspek

  • Borrelhapje
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 15-10-2012

Deel dit recept

Ingrediënten
1 kwart knolselderij
peper en zout
16 plakjes katenspek
1 eetl.zonnebloemolie
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Schil de knolselderij en snijd er reepjes van 4cmlang en1cm dik van.
Bestrooi ze met peper en zout.
Rol ze in plakjes katenspek en leg ze daarna in een met zonnebloemolie ingevet bakblik.Bak de knolselderij 20 minuten inde oven(200graden)Dit borrelhapje kun je warm of koud eten.

Bron

KLaas Kasma

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten