Romige lamsfilet met Linguine en muntpesto

  • Italiaans, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 15-10-2012

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
500 gr. Linguine
2 koppen verse muntblaadjes
2 teentjes knoflook geplet
50 gr pijnboompitten
2 eetlepels geraspte parmezaanse kaas
80 ml lichte olijfolie
3 theelepels suiker
500 gr. lamsfilet dungesneden
300 ml room
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Meng in een keukenmachine of blender de munt, knoflook, pitten,kaas, suiker met 60 ml van de olijfolie

Bereidingswijze

Kook in een grote steelpan met kokend water zonder deksel de Linguine beetgaar. Giet de pasta af.
Verhit de resterende olie in een wok of grote koekenpan. Roerbak het vlees in porties tot het bruin is. Haal het uit de wok.
Meng in de wok de muntpesto met de room. Roer dat goed door elkaar. Doe het vlees en de Linguine terug in de wok.Schep alles om tot het heet is.

Bron

De Snelle keuken

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten