Kipshoarma roerbakschotel

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 14-10-2012

Gemakkelijk te maken, snel klaar en dan smullen maar!

Deel dit recept

Ingrediënten 3 personen
ca. 600 gr. kipshoarma, 1 zak (400 gr.) champignonroerbakgroenten of prei en rode ui in dunne ringen en kastanjechampignons in plakjes, scheutje olijfolie
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Hapjespan of wok, kom

Bereidingswijze

Pan droog verhitten en kipshoarma in gedeeltes roerbakken tot vlees gaar is. Even overdoen in kom.
In zelfde pan olijfolie verhitten en de groenten hierin roerbakken. Kipshoarma er weer doorheen doen en goed doorwarmen.

Serveertip

Lekker met stokbrood, kruidenboter, knoflooksaus en plakjes komkommer.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten