vanillecakejes

  • Banket
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 14-10-2012

Deel dit recept

Ingrediënten
175g boter op kamertemperatuur
160 g suiker
1 thl vanille-essence
1 thl geraspte citroenschil
1 el madera ( naar keuze)
2 eieren
160 g zelfrijzend bakmeel
100 g bloem
2 dl melk
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Verwarm de oven voor op 18- grade, bekleed een muffinbakvorm met 12 papieren vormpjes

Bereidingswijze

klop de boter,suiker, vaniille, citroenrasp en een sufje zout met een mixer tot een licht gekleurddde massa. Voeg de madera toe en klop goed. voeg de eieren een voor een toe en klop goed.
Zeef het bakmeel en de bloem in de kom. schep afwisselend dhet bloem mengsel en de melk door het mengsel met een pollepel. Schep het deeg in de 12 muffinvormpjes en bak 20-25 min of tot de prikker er schoon uit komt. Laat de cakejes 5 min in vorm staan en laat zw dan op metalen rooster verder afkoelen.

Bron

taart en cake decoraties

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten