Carpaccio speciale

  • Italiaans, Voorgerecht
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 12-10-2012

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
500 gr ossenhaas in flinterdunne plakjes gesneden
1 stengel bleekselderij
100 gr Parmezaanse kaas
8 eetl. olijfolie, extra vierge
1 eetl. kappertjes
1 citroen
1 bos kervel
zout en peper
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Verdeel de plakken ossenhaas op 4 borden.
Snijd de bleekselderij in heel dunne schijfjes en verdeel ze over het vlees. Schaaf met een kaasschaaf dunne plakjes Parmezaanse kaas en verdeel ze op de borden. Strooi een beetje zout en peper op het vlees en besprenkel elke portie met 2 eetl. olijfolie en enkele druppels citroensap.
Garneer de carpaccio met enkele takjes kervel en dien direct op.

Bron

Echt Italiaans koken, 1992

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten