gevuld turks brood

  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 10-10-2012

een lekker brood wat echt de moeite waard is om te proberen
laat je niet afschrikken door de Ingrediënten

Deel dit recept

Ingrediënten
turks brood
pot grote pindakaas
2 eetl honing
150 gr edammer kaas in plakken
150 gr kipfilet (broodbeleg)
een halve krop ijsbergsla
1 kleine rijpe ananas of 1 blik
olijfolie
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

verwarm de oven voor op 200 graden
snij de ananas in plakken vang het sap op
snij de sla in reepjes
snij het brood horizontaal doormidden

Bereidingswijze

roer de pindakaas met de honing en een beetje ananassap wat los
besmeer beiden helften van het brood met het pindakaas mengsel
verdeel er de sla over en de plakken ananas kipfilet en kaas
klap het brood dubbel
bestrijk de bovenkant met olie
leg het brood in de oven tot de bovenkant krokant is

Bron

gevonden in mijn vaders receptenschrift

Serveertip

serveer het brood in punten gesneden
met een kop verse bouillon

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten