Argentijnse biefstuk "Chimichurri"

  • Argentijns, Hoofdgerecht
  • 60-120 min.
  • Geplaatst op 09-10-2012

Argentijnen marineren hun biefstuk graag in deze saus. Hier wordt ie nog malser en lekker pittig door, probeer het maar eens!

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1 zakje (platte) peterselie (fijngesneden)
2 teentjes knoflook (geperst)
1/2 el oregano (gedroogd)
1 el chilimix (uit een maalmolentje van bv Verstegen)
2 el rode wijnazijn
6 el olijfolie
4 (Argentijnse) biefstukken
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
afluitbaar potje, grillpan

Voorbereiding

Meng alle ingredienten voor de marinade in het potje, schud goed door en laat dan een uurtje staan zodat de smaken goed doortrekken.
Smeer er dan de biefstukken mee in en laat die een uurtje marineren.

Bereidingswijze

Verhit de grillpan goed voor en bak er de biefstukken 2 minuten per kant voor een rose biefstuk. Voor doorbakken natuurlijk langer.

Serveertip

Superlekker met dikke friet en een salade.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten