Romige garnalencurry

  • Vis, Hoofdgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 08-10-2012
  • Romige garnalencurry

    Romige garnalencurry

    Romige garnalencurry

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
500 g (diepvries) gepelde tijgergarnalen
3 bosuitjes
3 tenen knoflook
1 rode peper
3 eetlepels (roerbak)olie
1 eetlepel milde kerriepoeder
200 ml romige kokosmelk (pakjes van Conimex)
2 eetlepels verse koriander, grof gehakt
Boodschappen bestellen
Voedingswaarde per portie
Voedingswaarde Eenheid
Energie 269,54 kcal
Koolhydraten 4,15 g
Eiwitten 21,18 g
Vetten 18,31 g
Benodigdheden
wok

Bereidingswijze

Snijd de bosuitjes in stukken van 2 cm. Pel de tenen knoflook en hak ze fijn. Verwijder de zaadjes uit de peper en snijd de peper in reepjes. Verhit de olie in een wok en bak de knoflook en rode peper zachtjes glazig. Bak het kerriepoeder 1 minuut zachtjes mee. Schep de garnalen en de bosuitjes erdoor en roerbak 1-2 minuten op matig tot hoog vuur. Roer de kokosmelk erdoor en laat het gerecht nog 2-3 minuten heel zachtjes sudderen.

Bron

Bevriende visspecialist

Serveertip

Lekker met basmatirijst, broccoli en wortelsalade.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten