Pasta Pesto

  • Italiaans,
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 07-10-2012
  • Pasta Pesto

    Pasta Pesto

    Pasta Pesto

Vers, snel, lekker. Deze pasta Pesto is het allemaal. Natuurlijk valt of staat het gerecht met de kwaliteit van de ingrediënten. Probeer verse pasta te gebruiken en gebruik een goede pesto. Haal je vlees eens bij een (biologische) slager.

De Italiaanse keuken is één van mijn favorieten. Maar er zijn er meer. Kijk ook eens op mijn blog http://hetetenisklaar.wordpress.com

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
500 gr (Verse) Tagliatelle
2 el Rode pesto
4 Hamburgers
(Gemengde) sla / rucola
plm. 30 gr Pijnboompitten
plm. 50 gr (knoflook) Croutons
200 gr Parmezaanse kaas (geraspt/geschaafd)
zout en zwarte peper uit de molen.
Boodschappen bestellen
Voedingswaarde per portie
Voedingswaarde Eenheid
Energie 1041,28 kcal
Koolhydraten 100,74 g
Eiwitten 53,93 g
Vetten 44,14 g

Voorbereiding

Zorg voor goede ingrediënten en zet alles klaar. Laat het vlees even op temperatuur komen buiten de koelkast. Was de sla.

Bereidingswijze

Bestrooi de hamburger met peper en zout en braad deze in ongeveer 10 minuten gaar.
Kook ondertussen de Tagliatelle gaar volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Bedek de bodem van vier borden met de sla.
Rooster de pijnboompitten in een droge koekepan.
Zo gauw de pasta gaar is giet je deze af en roer er meteen de pesto doorheen.
Leg de pasta in het midden op het bord op de sla. Laat zo veel mogelijk sla aan de randen zichtbaar.
Bestrooi de sla met de geroosterde pijnboompitten en de croutons. Strooi de parmezaanse kaas over de pasta. Leg de hamburger er bovenop.

Serveertip

Drink er een goed glas wijn bij of een lekker koud pilsje.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten