Cajun gehaktballetjes

  • Amerikaans, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 05-10-2012

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1 ui; 1 rode paprika; 500 gram rundergehakt; 1 teentje knoflook; 1 ei; 4 eetlepels paneermeel; 1 eetlepel cajunkruiden; 1 eetlepel olie
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Ovengrill
Lage ovenschaal

Bereidingswijze

Verwarm de grill voor op de hoogste stand. Pel en snipper de ui. Maak de paprika schoon en snijd deze in kleine stukjes.

Doe het gehakt in een kom en pers de knoflook erboven uit. Meng ei, ui, paprika, paneermeel en cajunkruiden erdoor.

Vet een lage ovenschaal in met olie. Vorm kleine balletjes van het gehaktmengsel en leg deze in de schaal. Schuif de schaal circa 5 cm onder de hete grill en rooster de gehaktballetjes in 10-15 minuten bruin en gaar; schep ze regelmatig om.

Serveer onmiddelijk.

Serveertip

Lekker met gebakken aardappelen of frietjes met sla.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten