Cottage Cheese Pie
- Nagerecht
- 10-20 min.
- Geplaatst op 05-10-2012
Ingrediënten 12 personen
800 gram (2 bakjes) Hütten Käse60 gram suiker plus 1 zakje vanillesuiker
3 eierdooiers
8 blaadjes witte gelatine
3 eetlepels citroensap
1 theelepel vanille-extract
1/20 liter warme melk
Voor de taartboden:
175 gram bastogne koeken
125 gram gesmolten boter
1 theelepel suiker
1 theelepel kaneelpoeder
Benodigdheden
Een springvorm (24 - 26 cm)Bereidingswijze
Bereidingswijze:
Verkruimel de koek in een keukenmachine of blender en meng de gesmolten boter de suiker en de kaneelpoeder erdoor.
Verdeel het mengsel over de bodem van een springvorm, druk het aan en strijk het glad..
Laat de taartbodem in de koelkast hard worden.
Klop de Hütten Käse samen met de suiker de vanillesuiker, vanille-extract, citroensap eierdooiers, de in warme melk opgeloste gelatine met een mixer of blender goed door elkaar, schep het op de taartbodem
En strijk de bovenkant glad, laat de Cottage Cheese Pie in de koelkast opstijven.
Maak de aardbeien schoon en snijd ze in plakjes. Garneer de bovenkant van de taart met toefjes slagroom en aardbeien.
Comé dushi – "Eet smakelijk"
Laatste reacties
Er zijn nog geen reacties