Kippenlevertjes in madeirasaus

  • Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 05-10-2012

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
400 gram kippelevertjes ( schoongemaakte).
150 gram gerookt spek.
2 sjalotjes gesnipperd
100 gram schampions in schijfjes
30 ml madeira
50 ml room
peper en zout
bieslook, peterselie, dragon.
bloem
Boodschappen bestellen
Voedingswaarde per portie
Voedingswaarde Eenheid
Energie 326,87 kcal
Koolhydraten 9,05 g
Eiwitten 26,66 g
Vetten 19,16 g

Bereidingswijze

Kippelevertjes bloemen.
Daarna even bakken.
Haal de kippelevertjes uit de pan en bak daarna het spek. sjalot en champions.
Doe bij de mengsel de madeira en de room.
Dan doe je de kippelevertjes weer bij het mengsel.
Afsmaken met de kruiden, peper en zout.

Bron

kookboek

Serveertip

e.v.t. knoflook in het gerecht doen.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten