Goulashsoep

  • Hongaars, Hoofdgerecht
  • > 120 min.
  • Geplaatst op 05-10-2012

Een soep die wat tijd nodig heeft, maar waar je veel voor terugkrijgt: een superlekkere maaltijdsoep!

Deel dit recept

Ingrediënten 6 personen
50 gr boter
3 uien (in halve ringen)
2 teentjes knoflook (in plakjes)
1 Spaans pepertje (in ringetjes)
2 rode paprika`s (in blokjes)
1 groene paprika (in blokjes)
250 gr champignons (in schijfjes)
2 el paprikapoeder
2 tl komijnpoeder
2 tl marjoraan of oregano
1 tl dille
1 groot blik tomatenpuree
2 L runderbouillon
500 gr runderpoelet (gekruid, op kamertemperatuur)
200 gr schelpjespasta (voorgekookt)
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Soeppan

Bereidingswijze

Smelt de boter in de pan en fruit hierin de uien, Spaans pepertje en knoflook aan. Doe er dan de paprika`s, champignons en kruiden bij en fruit nog een paar minuten mee.Voeg de tomatenpuree toe en bak ook nog een minuutje mee. Giet er de bouillon op en breng aan de kook. Zet het vuur dan zacht en doe het vlees in de bouillon en laat minimaal 3 uur trekken. Doe na die tijd de pasta in de soep en laat nog een minuutje meewarmen. Maak eventueel nog op smaak en serveer hem lekker heet!

Serveertip

Hier smaakt een broodje met komijnekaas lekker bij!

Laatste reacties

ankie43 avatar
ankie43 25-07-2015

Meegenomen. Lijkt me een heerlijk soeppie. Bedankt en fijn weekend, Ankie

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten