Spaghetti met kastanjechampignons

  • Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 04-10-2012
  • Spaghetti met kastanjechampignons

    Spaghetti met kastanjechampignons

    Spaghetti met kastanjechampignons

Hartverwarmend herfstrecept!

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
- Spaghetti
- 1/2 bakje kastanjechampignons
- 1 ui, middelgroot
- 125 g magere spekreepjes
- 200 g tuinerwten, diepvries
- 50-100 g roomkaas
- 125 ml creme fraiche
- verse tijm
- verse rozemarijn
- zwarte peper en zout uit de molen
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Wok, kookpan

Bereidingswijze

Kook de spaghetti beetgaar in 8 minuten.
Bak de spekreepjes uit in de wok. Schenk zoveel mogelijk van het bakvet weg.
Halveer de kastanjechampignons, wrijf ze schoon (zonder water!) en bak ze mee met de spekjes.
Snipper de ui en fruit mee. Voeg een royale hoeveelheid verse tijmblaadjes en wat rozemarijnnaaldjes (in stukjes) toe.
Voeg de bevroren doperwten toe en verwarm het geheel.
Voeg 50-100 g roomkaas toe (naar smaak creëer je meer of minder saus) en ook wat creme fraiche om de saus wat dunner te maken. Voeg peper en zout toe naar smaak.

Serveertip

Serveer in diepe borden. Schep het champignonmengsel bovenop de spaghetti. Eet smakelijk!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten