Spaghetti met kastanjechampignons
- Hoofdgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op 04-10-2012
Hartverwarmend herfstrecept!
Ingrediënten 2 personen
- Spaghetti- 1/2 bakje kastanjechampignons
- 1 ui, middelgroot
- 125 g magere spekreepjes
- 200 g tuinerwten, diepvries
- 50-100 g roomkaas
- 125 ml creme fraiche
- verse tijm
- verse rozemarijn
- zwarte peper en zout uit de molen
Benodigdheden
Wok, kookpanBereidingswijze
Kook de spaghetti beetgaar in 8 minuten.
Bak de spekreepjes uit in de wok. Schenk zoveel mogelijk van het bakvet weg.
Halveer de kastanjechampignons, wrijf ze schoon (zonder water!) en bak ze mee met de spekjes.
Snipper de ui en fruit mee. Voeg een royale hoeveelheid verse tijmblaadjes en wat rozemarijnnaaldjes (in stukjes) toe.
Voeg de bevroren doperwten toe en verwarm het geheel.
Voeg 50-100 g roomkaas toe (naar smaak creëer je meer of minder saus) en ook wat creme fraiche om de saus wat dunner te maken. Voeg peper en zout toe naar smaak.
Serveertip
Serveer in diepe borden. Schep het champignonmengsel bovenop de spaghetti. Eet smakelijk!
Laatste reacties
Er zijn nog geen reacties