Mie met zeevruchten

  • Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 03-10-2012

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
400 gram mie.
1 venkelknol ( in kleine stukjes).
200 gram paddestoelenmix, schoongeveegd.
200 gram peultjes.
2 tenen knoflook uitgeperst.
100 gram jumbo garnalen.
100 gram rivierkreefjes.
200 ml. creme-fraiche.
2 flinke scheuten milde chilisaus.
zout en peper.
Italiaanse kruiden en peterselie.
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Breng water aan de kook en kook de mie volgens de gebruiksaanwijzing.
Verhit intussen in een wok olijfolie.
Bak hierin de stukjes venkel .
Voeg de peultjes, paddestoelen, knoflook, schaaldiertjes en creme-fraiche toe en laat het mengsel een paar min. pruttelen.
Breng op smaak met de chilisaus , peper, zout en de kruiden.Schep dit mengsel door de mie en serveer direkt.

Bron

AH

Serveertip

Je kunt de mie ook vervangen door andere pasta soorten.
Ook kun je de garnalen vervangen door grote garnalen te nemen deze eerst even marineren .

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten