Oosters stoofvlees uit de tajine

  • 60-120 min.
  • Geplaatst op 02-10-2012
  • Oosters stoofvlees uit de tajine

    Oosters stoofvlees uit de tajine

    Oosters stoofvlees uit de tajine

  • Oosters stoofvlees uit de tajine

    Oosters stoofvlees uit de tajine

    Oosters stoofvlees uit de tajine

Gemakkelijk recept, ideaal om van te voren te bereiden.
je kunt het ook in een gewone pan of slowcooker maken.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
600 gram hacheevlees (rund), 1 el vijfkruidenpoeder,2 cm santen,3 el oestersaus, 2 el Wijko`s satesaus, 1 cm gemberwortel.Ongeveer 4 dl water.
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
tajine

Voorbereiding

De tajine even met koud water af spoelen.

Bereidingswijze

Doe het vlees in de tajine, bestrooi het vlees met vijfkruidenpoeder,voeg toe;oestersaus,santen, satesaus, gemberwortel. Het vlees omroeren en giet 2 dl water langzaam er bij.ongeveer 2 uur laten stoven. Tussendoor water toevoegen.

Serveertip

Serveer met basmatirijst en frisse salade.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten