Winterpaella met rookworst
- Spaans, Hoofdgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op 01-10-2012
Ingrediënten 4 personen
=3 el Olijfolie,= 300 gramrisottorijst,= 1 Rode paprika
in blokjes, = 1 Buisje saf-
fraan
van 2 tabletten
=1 Magere rookworst in blokjes
=1/2 zak gemengde zeevruchten
a 500 gram diepvries ont-
dooid.
=1 pak sperciebonen zeer fijn,
1.2 liter kippenbouillon
Bereidingswijze
1.Verhit de olie in een hapjes
pan en bak de rijst 3 min.
Voeg de paprika en de saf-
fraan toe en bak 2 min. mee.
Voeg de bouillon toe en
schep om.Doe de deksel op de
pan en laat de rijst op
laag vuur in ca 15 min.
gaar worden.Roer regelmatig
Breng op smaak mert peper en
zout.
2.Voeg de rookworst de zee-
vruchten en de sperciebonen
toe en warm nog 3 min.door.
Bron
©
Laatste reacties
Er zijn nog geen reacties