oregano pesto

  • Italiaans,
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 01-10-2012

Deel dit recept

Ingrediënten
een handvol oregano
50 gr. pijnboompitten
1 teentje knoflook (of naar smaak)
50 gram Parmezaanse kaas (of naar smaak een andere soort kaas)
snufje zout
olijfolie extra vierge
Boodschappen bestellen
Voedingswaarde per portie
Voedingswaarde Eenheid
Energie 631,26 kcal
Koolhydraten 6,26 g
Eiwitten 26,44 g
Vetten 53,11 g
Benodigdheden
keukenmachine of vijzel

Voorbereiding

De pijnboompitten even roosteren, knoflook snipperen en de kaas in kleine blokjes snijden of raspen (bij gebruik van vijzel).

Bereidingswijze

Bij zowel de keukenmachine of vijzel alle ingrediënten toevoegen en met een klein beetje olie mixen of met de vijzel klein maken. Je kunt steeds iets meer olie toevoegen totdat je de juiste smeuïge massa hebt bereikt. Afhankelijk van je eigen smaak kun je van elk ingrediënt meer of minder toevoegen.

Bron

internet

Serveertip

Uiteraard lekker met een pasta en een salade. Zelf maak ik meestal een pasta met gebakken champignons, wat room, zelfgemaakte pesto en gerookte zalm.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten