Kaaskroketje van camembert

  • Frans, Borrelhapje
  • 20-30 min.
  • Kaaskroketje van camembert

    Kaaskroketje van camembert

    Kaaskroketje van camembert

  • Kaaskroketje van camembert

    Kaaskroketje van camembert

    Kaaskroketje van camembert

Deel dit recept

Ingrediënten
1 camambert á 250 gram
2 eieren
2 eetl bloem
8 eetl paneermeel
arachideolie
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

leg de camambert voor gebruik een paar uur in de koelkast.

Bereidingswijze

Verwijder grotendeels de korst van de camambert en snij hem in acht stukjes. Vorm er platte balletjes van.
klop de eieren los in een diep bord.
Doe de bloem in een tweede diep bord.
Doe de paneermeel in een derde diep bord.
Haal de balletjes camambert achtereenvolgens door de bloem,de eieren en het paneermeel.Herhaal dit eventueel nog een keer.
Neem een pan en giet hierin een laag arachide olie van ongeveer 2 centimeter.
Bak de kroketjes ongeveer 3á4 minuutjes aan elke kant totdat ze een goudgeel korstje hebben.

Bron

kookboek fingerfood en andere lekkere hapjes

Serveertip

lekker met een cranberrysausje. Of gewoon lekker met mosterd.

Dit recept is te vinden in:

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Joyce1956 avatar
Joyce1956

Doorsturen

Home Recepten