Zalmtartaar

  • Voorgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 27-09-2012
  • Zalmtartaar

    Zalmtartaar

    Zalmtartaar

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
150 g. gerookte zalm(100 voor door de tartaar, 50 voor roosjes)
200 g. verse zalm
1 sjalot
2 eetl. kappertjes
12 sprietjes bieslook
4 eetl citroen-mayonaise
peper en zout
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

1. Snij de verse zalm in grove stukken en hak deze samen met de sjalot, 100g. gerookte
zalm, kappertjes, peper en zout met pulseknop in de grote kom in stukjes.
2. Vorm met een ring of steker mooie tartaartjes op ieder bord. Garneer ze af met opgerolde
roosjes van de gerookte zalm, sprietjes bieslook en druppels mayonaise rondom de
tartaartjes.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten