1. Home
  2. Recepten
  3. Europese keuken
  4. Gezond
  5. Patatje gezond

Patatje gezond

De patat
De patat
De ingredienten
De ingredienten
Snijd de aardappels en snijd de patat...

...

...
Besprenkel met 3el.olie...
Besprenkel met 3el.olie...
  • Europees, Ovenschotel
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 26-09-2012

Patat eten zonder schuldgevoel, wie wil dat niet? Dat is mogelijk als je zelfgemaakte ovenpatat maakt volgens de instructies van dit recept!
Je vindt een video-instructie op http://www.kokenmetdorus.nl/rcpt_patat.php

Deel dit recept

Ontdek meer:


Ingrediënten 2 personen


800 gram aardappelen (liefst een bloemige kruimige soort)
3 eetlepels olijfolie
zout


Verder heb je nodig


Oven

Voorbereiding

1. Verwarm de oven voor op 220 graden.
2. Schil de aardappelen
3. Snijd de frites. Je kunt ovenfrites behoorlijk grof snijden.
4. Besprenkel de frites met 3 eetlepels olijfolie.
5. Bedek de bakplaat van de oven met bakpapier. Spreid de frites uit over de bakplaat.

Bereidingswijze

Zet de bakplaat in de oven en bak gedurende ongeveer 45 minuten.
Bestrooi ze daarna met zout en serveer direct.

Bron

Www.kokenmetdorus.nl



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van kokenmetdorus


Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van kokenmetdorus
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Volgend recept
Top