Marinade voor sate vlees

  • Indonesisch,
  • 60-120 min.
  • Geplaatst op 26-09-2012

geweldige marinade voor vlees om daarna te bbq

Deel dit recept

Ingrediënten
1 kopje barbeque saus.
1 kopje soja saus.
1 kopje azijn.
1 schepje zout
4 grote uien
5 teentjes fijn gehakte knoflook.
3 theelepels sambal badjak
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

De uien schoon maken en heel fijn malen met een staaf miker of food procescor

Bereidingswijze

de ingredienten bij elkaar in een schaal doen waar een deksel op kan goed mengen en dan het in stukjes gesneden vlees b.v. varkens fricandeua er door doen
Dit alles ongeveer drie uur in de koelkast laten staan .
Daarna het vlees verwijderen en aan sate prikkers rijgen , van de marinade die over blijft maakt men door toevoeging van pindekaas en water een overheerlijke sate saus.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten