Risotto met garnalen

  • Internationaal, Hoofdgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 25-09-2012

Deel dit recept

Ingrediënten 3 personen
- 1 pak italiaanse risotto (Knorr wereldgerechten)
- 1 paprika
- +/- 250 gram cocktailgarnalen (kant en klare bakjes)
- 1 ui
- 1 courgette
- 100 ml zoete witte wijn
- 300 ml water
- olijfolie
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
wokpan/hapjespan
snijplank

Voorbereiding

snipper de ui
snij de courgette en paprika in blokjes

Bereidingswijze

Doe de blokjes courgette en paprika in de wokpan /hapjespan en bak het lichtjes.
Doe de ui en garnalen in een schaal met 3 eetlepels olijfolie en het zakje marinade uit Knorr pak. Roer dit goed door elkaar en laat dit +/- 10 min intrekken.
Doe bij de courgette en de paprika de 100 ml wijn en 300 ml water. Doe vervolgens de kruidenmix van Knorr en het zakje rijst erbij. Breng het aan de kook en laat het dan zachtjes doorkoken totdat het meeste vocht is opgenomen.
Doe 2/3 min voor het einde de gemarineerde garnalen met uien in de pan en laat het geheel mee opwarmen.

Serveertip

De rijst mag nog iets nat zijn bij het serveren.

Eet smakelijk!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten