Aubergine-courgetteschotel

  • Vegetarisch
  • 0-10 min.
  • Aubergine-courgetteschotel

    Aubergine-courgetteschotel

    Aubergine-courgetteschotel

Deel dit recept

Ingrediënten 5 personen
1 grote aubergine indikke plakken
2 el. Olijf olie
1 grote ui gesnipperd
2 teen look
2 blikken gepelde tomaat met vocht
4 blaadjes basilicum gescheurd
2 lepels platte peterselie
2 kleinecourgettes inde lengte in plakken gesneden
25 Gr. Bloem
5 lepels zonnebloemolie
350 Gr.mozzarella in blokjes
25 Gr. Geraspte parmazaanse kaas
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Aubergine in plakken en zouten

Bereidingswijze

Auberginne bestrooien met zout 30 min laten rustenaan beide kanten
Olie in de pan en bak de look en ui
Doe er dan de tomaten erbij En ook de Basel en de peterselie 25 min laten pruttelen .
Dan van het vuur de oven voorverwarmen op 175° .
Aubergine afspoelen en droog deppen .
Wentel ze in de bloem
Bak de courgette en decourgette in een hete pan bruin.
Afdoppen,dan in de ovenschaal 23 op23 .
Leg ze in lagen enden de tomaatsaus en dezelfde van de mozzarella weer aubergine en courgette en ook de peterselie en de restant de mozarella en dan depamazaanse kaas bak 30 min tot ze bruin is .

Bron

500 stoof en ovenschotel

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Lucwy avatar
Lucwy

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten