knolraap pikant

  • Hoofdgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 24-09-2012

knolraap koken met knoflook gewone tijd.
saus maken van melk/cremefraiche/boursin/sambal/kruiden

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
knolraap
creme fraiche
boursin
eventueel verse kruiden
gersapte kaas
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

knolraap in repen snijden en schillen.

Bereidingswijze

knolraap koken op de gewone manier met toevoeging van knoflook aan het water. afhankelijk van hoeveelheid knolraap knoflook aanpassen.
sausje maken van melk/boursin/cremefraische en een theelepel sambal erbij (hoe meer sambal hoe pittiger) kruiden naar eigen smaak toevoegen en een scheutje ahorn siroop.
knolraap afgieten sausje er over geraspte kaas met dille of fijngehakte peterselie voor het zicht.

Serveertip

kan met aardappelen/ rijst erbij of gecombineerd met pasta en een lekker stukje vlees

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten