Aubergines met Geitenkaas (Orthomoleculair)

  • Vegetarisch, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 24-09-2012
  • Aubergines met Geitenkaas (Orthomoleculair)

    Aubergines met Geitenkaas (Orthomoleculair)

    Aubergines met Geitenkaas (Orthomoleculair)

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
2 middelgrote aubergines
ca 150 gram geitenkaas
ca 20 groene ontpitte olijven
1 grote vleestomaat
evt paar takjes zeer fijngesneden Provençaalse kruiden

Voor de marinade:
1 flinke ui
2 tenen knoflook
2 a 3 takjes tijm
2 a 3 takjes rozemarijn
2 a 3 takjes basilicum
1 flinke scheut olijfolie
1 flinke scheut witte wijn
1 eetlepel gesmolten kokosolie
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Grill/Braadpan/Oven

Voorbereiding

Ui, knoflook en kruiden fijnsnijden. Ingrediënten van de marinade door elkaar mengen. De aubergines in plakken snijden en in de marinade doen, minimaal 1 uur laten staan.

Bereidingswijze

Aubergines in de oven, de grill of grote braadpan laten garen.
In een grote schaal leggen en op elk plakje een zeer fijn gesneden plakje geitenkaas leggen. De olijfjes er tussen schikken, net als de vleestomaat en besprenkelen met een beetje olijfolie.
Zet het gerecht nog een paar minuten in de oven/grill.
Doe er vlak voor het opdienen evt de verse Provençaalse kruiden over.

Bron

Weten van (h)eerlijk eten.

Serveertip

Serveer er desgewenst wat quinoa bij.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten