Rigatoni met Italiaanse worst

  • Italiaans, Hoofdgerecht
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 23-09-2012
  • Rigatoni met Italiaanse worst

    Rigatoni met Italiaanse worst

    Rigatoni met Italiaanse worst

Stevige ovenschotels is ideaal voor een flink gezelschap maar u kunt ook de helf invriezen

Deel dit recept

Ingrediënten 6 personen
700 Gr. Italiaanse worst
1 model Gr.ui
3 teentjes look fijngehakt
1 teelepel gedroogde oregano
1/4 tl gedroogde Thijm
Z/ P
100 tomattpure
2 maal 800 g gepelde tomaat uit blik p sap
450 rigatoni
225 Gr. Geraspte provolone
25 Gr. Platte peterselieI
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Doe het vel van de worst en snij hem in stukken
Bak hem in een ruime ovenvaste pan doe dan het meeste vet eruit en bak dan de ui tot zeglazig zijn doe de kruiden erbij en de tomaatpure en de tomaten dan laten koken stukjes worst en laat 45 min pruttelen zonder deksel
Verwarm de oven190°
Kook dan de rigatoni `beetgaar giet af en voeg toe
aan de saus voeg dan75 kaas en depeterselie meng eronder en dan in de ovenschotels
Dan de rest van de kaas dek af met folie 30 min later defolie weg 10 min tot buin

Bron

500 stoof en ovenschotels

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten