Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Italiaanse keuken
  4. tomatensalade

tomatensalade

Door: estherbakermans

  • Italiaans,
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 21-09-2012

Ingrediënten


Ingrediënten
2 grote vlees tomaten in plakje
1 grote vleestomaat in kleine blokjes
twee derde van een komkommer in plakjes
een derde van een komkommer in blokjes
75 gram rucola
bieslookpeterselie
basilicum
olijfolie
gebakken salade spekjes
italiaanse kaas vlokjes
zout en peper


Verder heb je nodig


Hakmachine mes plank

tomatensalade
tomatensalade

Mijn recept was weggehaald wat ik toch echt zelf heb verzonnen
dus van daar dat ik het nogmaals plaats

Ontdek meer:

Voorbereiding

Bieslook peterselie basilicum en knoflook fijn hakken olijf olie met peper en zout erbij doen nog even door hakken zodat het goed mengt

Bereidingswijze

Rucola op een schaal leggen daarop de tomaat schijven rangschikken peper en zout erop strooien daarop de komkommer schijven rangschikken de tomaten blokjes en de komkommer blokjes erover strooien de dressing erover gieten kaas vlokken erover doen en dan de spekjes

Serveertip

Lekker bij een bbq of pasta gerechten doet het ook goed met mini rosti en rosbief



Deel dit recept

Reacties (3)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van estherbakermans
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top