GonzoszVoice`s Explosive South Europe.

  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 20-09-2012
  • GonzoszVoice`s Explosive South Europe.

    GonzoszVoice`s Explosive South Europe.

    GonzoszVoice`s Explosive South Europe.

Een explosie van verschillende smaken....

Deel dit recept

Ingrediënten
Zakje sla op rucola basis; Chorizo of Griekse paprikasalami; Geitenfeta; Franse- of Zwitserse Guyerekaas, Olijven op knofllookdressing; Gevulde peperoni, Gevulde paprika/ peper met roomkaas, Katenspek, Cocktailaugurkjes. Olie, Azijn, bruchetta.
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Scherpe mes...

Voorbereiding

niet... gewoon beginnen.

Bereidingswijze

Op een grote bord leg je de rucolaslamelange verspreid.. snij de guyere in leuke snackvorm, de chorizo, de feta en leg dit verspreid neer. Je kan er ook meer spelen, eilandjes van plezier maken per persoon. Nu pas leg je de gevulde peperoni erop, zonder het af te lekken van de dressing waar het in wordt bewaard. Idem dito voor de oijven en gevulde paprikaatjes. Draai het katenspek om de augurkjes en leg dit erbij… als een feest. Twee eetlepels olie, een theelepel azijn, twee volle theelepels bruchetta even mengen en minstens vijf minuten laten staan. Daarna over jouw picasso sprenkelen…….. laat dit even staan, zodat alles is ingetrokken.

Natuurlijk is niet alles in huis of te verkijgen, dus kan je de Guyere vervangen door zeer oude kaas. Echter mag je deze twee kazen nooit met elkaar vergelijken en het balans verdwijnt qua zout. Zelfs de gatenkazen halen het niet bij guyere, al is het op z`n minst de droogheid.

Serveertip

Met turks brood/ stokbrood/chiabatta.... en kruidenkaas/ boter.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten