Snelle pasta met fetakaas
- Vegetarisch, Hoofdgerecht
- 10-20 min.
- Geplaatst op 19-09-2012
Snackbar Obesitas onthult zijn mooiste keukengeheimen
Bij de snackbar hebben we niet elke avond zit om een beetje culinozo te lopen doen. Soms snakken we naar een snelle hap. Deze pasta maken we als we eens niet op Michelinsterrenjacht zijn, maar gewoon lekker gauw willen eten.
Ingrediënten 4 personen
Een half pak spaghettiOlijfolie
Blik gepelde tomaten
Een paar bosuitjes
Een rode paprika
Een paar tenen knoflook
Een plak feta-kaas (dit is de smaakmaker van het gerecht, dus investeren in kwaliteit kan geen kwaad)
tl honing
tl basilicum
tl oregano
tl platte peterselie
peper, zout
Voedingswaarde per portie
Voedingswaarde | Eenheid |
---|---|
Energie | 432,32 kcal |
Koolhydraten | 54,06 g |
Eiwitten | 16,93 g |
Vetten | 15,67 g |
Voorbereiding
Rode paprika in repen snijden, bosuitjes snijden, knoflook hakken, feta in dobbelsteentjes snijden.
Bereidingswijze
Bak de knoflook voorzichtig, maximaal een halve minuut.
Voeg daarna de blikken tomaten toe en laat de boel indikken, wacht tot het een mooie saus is. Intussen de kruiden en de honing toevoegen.
Vergeet niet de spaghetti koken.
Drie minuten voordat de saus van het vuur gaat, de paprika en bosui toevoegen. Pas op het laatst de feta toevoegen. Die moet dus niet smelten, maar in blokjes blijven.
Bron
Op een verkreukeld vel achterin het keukenkastje.
Serveertip
Lekker op de bank voor de televee in je molen klappen.
Laatste reacties
o ja, écht goede feta kopen hoor, schapen, van de Turk. Mmmm!
Dol op feta heb ik deze pasta aan mijn favorieten toegevoegd. Jee, hartstikke lekker! Dank je wel, deze ga ik beslist vaker maken.
lekker hoor!