Spaghetti met Boursin

  • Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 19-09-2012

Spaghetti maar toch met een ander draai eraan.

Deel dit recept

Ingrediënten
Rundergehakt,Peper,Zout,Paprika,Ui,Champignons,Dille,Italiaanse Kruiden,Tomatenpuree,Peterselie, Tomaten Ketchup,Knoflook,Spaghetti (hele dunne)Boursin Creme
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Kookpan,Mes,Snijplank,Vergiet,
en ik gebruik een Braadpan

Voorbereiding

Snijdt de Paprika, Champignons, Ui en knoflookteentje van te voren net als de verse Peterselie.

Bereidingswijze

Bak het Gehakt rul, voeg zout,peper toe.
Doe de gesneden Ui en de geperste of gesneden Knoflook, Groene Paprika erbij
Dan de verse gesneden Peterselie wat Dille en Italiaanse Kruiden erdoor.
Dan de gesneden champignons erdoor roeren pas op dat je ze niet stuk maakt.Even door elkaar laten smoren doe er dan de tomatenpuree 1 heel blikje scheutje water erbij doorroeren..en dan klinkt het raar maar toch ook wat Tomaten Ketchup erdoor laat maar even pruttelen let op dat het niet aanbrandt.
Zet een pan met Water op totdat het kookt en doe de hele dunne spaghetti erin totdat het nog stevig is en spoel af in een vergiet.

Serveertip

Als je je bord met Spaghetti opgeschept heb met daarbovenop de zelfgemaakte Saus daarbovenop nog een grote klodder Boursin Creme. en dan smullen maar.Ik doe nog altijd een beetje extra ketchup erbij maar hoef niet.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten