Vlees met Eiermie en Oosterse Groente

  • Goedkoop en snel, Hoofdgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 19-09-2012

Vlees kan verschillend zijn gewoon uitproberen welke je lekker vindt en snel klaar is bv.Kipfilet,Varkensschnitsels,Varkenshaas gewoon meer maken voor meerdere personen.

Deel dit recept

Ingrediënten
Varkenshaas of Kipfilet of varkensschnitsel,Oosterse Groenten, Sambal Oelek, Hoisin zoete woksaus,Chinese EierMie (noedels)Croma (rooie dop)Boter
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Hapjespan,Kookpan,Mes,vork, Vergiet, schaal om het vlees in te marineren.

Bereidingswijze

Varkenshaas of ander vlees (zie boven) in stukjes snijden marineren met Hoisin.
Kookpan met water opzetten laten koken - pan van het vuur en dan de Chinese EierMie in het water leggen voor 5 min. trek het met een vork uitelkaar.
Inmiddels zet je Hapjespan met wat boter op het vuur doe de in stukken gesneden Varkenshaas gekruid met Hoisin in de pan en bak het even. Doe de Oosterse Groenten erbij en beetje Sambal erbij en wok het door elkaar heen.
Inmiddels laat je de Chinese EierMie uitlekken in een vergiet en roer het door het vlees en de groente heen eventueel nog een beetje Hoisin erdoor heel even op het vuur zodat alles lekker door elkaar zit. Klaar en smullen maar. Lekker snel voor als je moe uit je werk komt of gewoon ff geen zin heb om te kokkerellen.

Serveertip

Je kan er wat Javaanse Kroepoek bij eten maar hoeft niet.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten