mediterrane salade
- Bijgerecht
- 0-10 min.
- Geplaatst op 19-09-2012
Ingrediënten 4 personen
1 zak Sla gemengde1 stuk Komkommer
4 stuks Trostomaten
200 gr. Sperzieboon
200 gr. Kipfilet gerookte
4 stuks Eieren
4 eetlepels Kappertjes
2 eetlepels Yoghurt magere
1 eetlepel Kruidenazijn
1 eetlepel Olijfolie
1 eetlepel Olijfolie
2 eetlepels Sladressing
2 eetlepels Kruiden Provençaalse
Bereidingswijze
Snij de komkommer in blokjes, de tomaten in partjes, kook de sperziebonen. Snij de kipfilet (boterhambeleg) in reepjes. Kook de eieren. Schep alle ingredienten door elkaar. Maar de dressing breng op smaak met zout en peper en verdeel de dressing vlak voor het serveren over de salade. Lekker met stokbrood en maiskolf.
Laatste reacties
Er zijn nog geen reacties