1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. macaronieschotel met doperwten Vegatarisch en pasta

macaronieschotel met doperwten Vegatarisch en pasta

  • , Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 19-09-2012

Ingrediënten 4 personen


300 gr. Macaroni
1 stuk Zout
1 eetlepel Olie
1 stuk Ui
1 teentje Knoflook
5 eetlepels Olijfolie
1 blik Tomaat
300 gr. Doperwt
1 blikje Tomatenpuree
125 milliliter Slagroom
4 stuks Eieren
150 gr. Kaas geraspte
1 stuk Peper
1 stuk Nootmuskaat



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Kook de macaroni volgens de gebruiksaanwijzing. Fruit in de olijfolie de gesnipperde ui en uitgeperste knoflook licht van kleur. Voeg tomaten en doperwten toe. Laat dit onder goed roeren warm worden. Voeg de tomatenpuree toe en stoof de groenten gaar in 6 minuten. Schep de macaronie in een vuurvaste ovenschaal laag om laag met groentenmengsel. Klop de eieren los met de slagroom, voeg peper en nootmuskaat toe en zout. Schenk dit over de macaronie. Strooi de geraspte kaas er over. Zet de schotel 45 minuten in een voorverwarmde oven van 175 graden C.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van hastallinga


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van hastallinga
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top