1. Home
  2. Recepten
  3. satesaus

satesaus

  •  ,
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 19-09-2012

Ingrediënten 4 personen


250 gr. Pindakaas
250 milliliter Melk halfvolle
3 eetlepels Ketjap zoute
1 eetlepel Sambal
1 teentje Knoflook



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Doe de pindakaas in een pannetje op een heel laag vuur en giet daar 200 ml. melk bij. Heel langzaam verwarmen tot een dikke saus ontstaat. Doe nu de sambal, ketjap en geperste knoflook erbij. Even goed roeren. Roer nu langzaam het restant van de melk erdoor tot een mooie egale saus ontstaat. De volgende dag nog lekkerder



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van hastallinga


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van hastallinga
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top