1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Andijviesla met feta (map Cobb)

Andijviesla met feta (map Cobb)

Door: hastallinga

  • , Bijgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 19-09-2012

Ingrediënten 4 personen


500 gr. Andijvie
50 gr. Pijnboompit
1 stuk Paprika gele
3 stuks Bosuien
3 eetlepels Olijfolie
1 eetlepel Wijn witte, droge
150 gr. Feta
2 stuks Eieren
1 eetlepel Bieslook
3 eetlepels Mayonaise
1 eetlepel Azijn
1 eetlepel Tijm



Ontdek meer:

Bereidingswijze

Snijd de andijvie in smalle repen en was de groente. Maak ze droog in een sladroger. Snijd de paprika in reepjes, de bosui in ringetjes, de feta in kleine stukjes. Meng voor de dressing de mayonaise, olie, azijn, wijn, tijm en bieslook door elkaar. Doe alles door de sla. Garneer tot slot met ei en geroosterde pijnboompitten.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van hastallinga
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top