Spinaziestampot SB3 blz. 119 Stampot en klein vlees

  • Hoofdgerecht
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 19-09-2012

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
100 gr. Tomaat gedroogde, op olie
1 kg. Aardappel
150 gr. Spek mager, in dobbelsteentjes
500 gr. Spinazie
1 stuk Zout
1 stuk Peper
1 stuk Rookworst
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Tomaten fijnsnijden. Van de aardappels puree maken. Bak de spekjes uit in de koekenpan. Spinazie wassen en uitslaan. Spinazie, tomaten, spekjes door de aardappelpuree roeren. Op smaak brengen met zout en peper. Geef er rookworst bij.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten