oosterse stoofpot SB3 blz. 45 Rundvlees en rijst

  • Hoofdgerecht
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 19-09-2012

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
600 gr. Rundvlees
2 eetlepels Olijfolie
1 blikje Tomatenpuree
1 eetlepel Ketjap manis
1 theelepel Gemberpoeder
1 teentje Knoflook
1 pot Atjar tjampoer
1 stuk Ananas
300 gr. Zilvervliesrijst
1 stuk Sla
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Sijn het vlees in reepjes. Verhit de olie en bak hierin de vleesreepjes in ca. 5 minuten rondom bruin. voeg tomatenpuree, ketjap, gemberpoeder en de knoflook toe, en roerbak het geheel 10 minuten. Schep de atjar tampoer en de ananas in stukjes door het vlees en laat het gericht op laag vuur nog ca. 10 minuten zachtjes sudderen. Lekker met sla en zilvervliesrijst.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten