rijstschotel en rundvlees (SB3 blz. 180) Rundvlees en rijst

  • Hoofdgerecht
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 19-09-2012

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
500 gr. Rundvlees
1 eetlepel Olijfolie
450 gr. Soepgroente
1 blik Fruitcocktail
1 zakje Kerriesaus
240 gr. Zilvervliesrijst
1 stuk Zout
1 stuk Peper
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Kook de zilvervliesrijst volgens de verpakking beetgaar. Snijd het rundvlees in blokjes, strooi er een beetje zout en peper over en bak ze in wat olie. Voeg het zakje soepgroenten toe, bak deze mee tot deze gaar is (ca. 5 minuten). Maak het zakje kerriesaus klaar volgens de verpakking, roer deze door het rundvlees-groentenmengsel en voeg tot slot het blik fruitcocktail toe (zonder sap). Serveer met de rijst.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten