boeuf de Strokanow (boekje Gina) Klein vlees en rijst

  • Hoofdgerecht
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 19-09-2012

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
240 gr. Rijst
500 gr. Varkensvlees in blokjes
1 blik Tomatensoep
250 gr. Champignon
1 stuk Ui
1 eetlepel Suiker bruine
1 eetlepel Dijonmosterd
1 kopje Rozijn
125 milliliter Room zure
3 druppels Worcestershiresaus
1 zakje Cashewnoot
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Bak en braad smelten in de pan, ui fruiten, vlees aanbraden. Dan champignons toevoegen en de rest van de ingredienten. Laat alles goed warm worden. Serveer met rijs en een groene salade.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten