Chinese Kool stampot SB4 blz. 181 Stampot vegetarisch
- Hoofdgerecht
- 0-10 min.
Vegetarisch, Stampot, SB4 181
Ingrediënten 6 personen
1 kg. Aardappel500 gr. Kool Chinese
2 theelepels Kerriepoeder
1 tablet Groentebouillon
1 stuk Paprika rode
1 blikje Mandarijn
5 schijven Ananassen
150 milliliter Melk halfvolle
1 stuk Zout
1 stuk Peper
200 gr. Kaas 30+
Bereidingswijze
Kook de aardappelen gaar en maak er pure van met de melk, zout, peper en nootmuskaat. Kruimel het groentebouillonbablet erdoor en roer de kerriepoeder en de stukjes paprika erdoor. Verwarm de stukjes mandarijn en ananas in het eigen vocht. meng de chinese kool door de pure en laat het goed warm worden in ngever 10 minuten. Roer dan de kaasblokjes erdoor tot de kaas zacht wordt. De helft van de verwarmde stukjes fruit erdoor scheppen, serveren met de rest van de fruitstukjes bovenop (sap wordt niet gebruikt).
Tip: dit is een heerlijk vegetarisch recept
Serveer met een komkommersalade