Kalkoenvink met pesto

  • Kinderkeuken, Hoofdgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 19-09-2012
  • Kalkoenvink met pesto

    Kalkoenvink met pesto

    Kalkoenvink met pesto

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
4 Kalkoenschnitzels, verse peterselie (bosje), rozijnen, pijnboompitten (zakje AH), 1 dessertlepel mosterd, parmezaanse kaas, parmaham, olijfolie, peper en zout.
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Verse peterselie van steeltjes ontdoen en wassen. Vervolgens in keukenmachine of vijzel, erbij gewassen rozijnen ( hand vol), pijnboompitten. Ik heb ze wel even geroosterd in koekenpan. Alles door elkaar mixen. Dan dessertlepel mosterd erbij, wat geraspte parmazaanse kaas ( 2 eetlepels of meer naar eigen smaak). Weer mixen en dan scheutje goede kwaliteit olijfolie erbij + peper en zout. Alles nog even mengen.

Bereidingswijze

Kalkoenschnitzel op een bord leggen en geheel insmeren met pesto. Vervolgens rol je deze op en strooi je er wat peper en zout op. Hier omheen wikkel je de parmaham en zet je de vink vast met een prikkertje. Zo doe je de andere 3 ook.
Bakken in vloeibare boter of olie. Ongeveer 20 minuten op gemiddelde temperatuur. Je kan koekenpan met stuk aluminiumfolie afdekken als beide zijden lekker aangebraden zijn.

Serveertip

Erbij verse pasta aangemaakt met goede olie, balsamicoazijn en peper en zout. Als je genoeg pesto over hebt kun je die door pasta roeren. Eet smakelijk!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten