Kalkoenvink met pesto
- Kinderkeuken, Hoofdgerecht
- 10-20 min.
- Geplaatst op 19-09-2012
Ingrediënten 4 personen
4 Kalkoenschnitzels, verse peterselie (bosje), rozijnen, pijnboompitten (zakje AH), 1 dessertlepel mosterd, parmezaanse kaas, parmaham, olijfolie, peper en zout.Voorbereiding
Verse peterselie van steeltjes ontdoen en wassen. Vervolgens in keukenmachine of vijzel, erbij gewassen rozijnen ( hand vol), pijnboompitten. Ik heb ze wel even geroosterd in koekenpan. Alles door elkaar mixen. Dan dessertlepel mosterd erbij, wat geraspte parmazaanse kaas ( 2 eetlepels of meer naar eigen smaak). Weer mixen en dan scheutje goede kwaliteit olijfolie erbij + peper en zout. Alles nog even mengen.
Bereidingswijze
Kalkoenschnitzel op een bord leggen en geheel insmeren met pesto. Vervolgens rol je deze op en strooi je er wat peper en zout op. Hier omheen wikkel je de parmaham en zet je de vink vast met een prikkertje. Zo doe je de andere 3 ook.
Bakken in vloeibare boter of olie. Ongeveer 20 minuten op gemiddelde temperatuur. Je kan koekenpan met stuk aluminiumfolie afdekken als beide zijden lekker aangebraden zijn.
Serveertip
Erbij verse pasta aangemaakt met goede olie, balsamicoazijn en peper en zout. Als je genoeg pesto over hebt kun je die door pasta roeren. Eet smakelijk!
Laatste reacties
Er zijn nog geen reacties