Hoemoes ei ovenschotel

  • Hoofdgerecht
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 18-09-2012
  • Hoemoes ei ovenschotel

    Hoemoes ei ovenschotel

    Hoemoes ei ovenschotel

Deel dit recept

Ingrediënten
4 eieren
2 bakjes Maza Hoemoes
5 kleine tomaatjes
1 halve paprika
3 zwarte olijfjes (of een klein handje ringen uit een potje)
5 druppels olijf olie
8 stengels bieslook
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Verwarm de oven op 200?c en snijd ondertussen een paprika, een tomaat en wat olijfjes voor de garnering.

Pak een ovenschaal en smeer deze in met wat olijf olie. Vul de schaal met 2 bakjes Maza Hoemoes en maak een oud Hollands kuiltje om de 4 eieren in te tikken. Let wel op dat je de dooiers heel houd.

Nu de schaal bestrooien met de stukjes tomaat, olijf en paprika en in de inmiddels warme oven schuiven.

Na 15 tot 19 minuten is de schotel klaar en dan begint het moeilijkste deel van het recept, even 3 minuten wachten omdat je anders je tong verbrand.
Kort voor het serveren nog even versieren met wat verse bieslook.

Serveertip

De liefhebber strooit er nog wat oude kaas en bijvoorbeeld oregano overheen zodat dit lekker meesmelt in de oven.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten