Sajoer menir

  • Bijgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 18-09-2012

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
500 gram spinazie
1 komkommer
2 uien
1 teentje knoflook
3 dl runderbouillon (blokjes)
Zout
1 theelepel trassi
1 theelepel koentjitpoeder
Mespunt suiker
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Was de spinazie zorgvuldig en laat hem uitlekken.
Schil de komkommer en snijd hem in stukjes.
Snijd de gepelde uien en pers het teentje knoflook.
Breng de bouillon met wat zout, trassi, uien, knoflook en koentjitpoeder aan de kook.
Zet de hittebron laag en voeg de stukjes komkommer toe en laat 5 minuten pruttelen.
Voeg de spinazie en de suiker toe en laat niet langer dan 3 minuten meekoken.
Serveer direct met rijst en een vleesgerecht.

Bron

Heerlijke indonesische en chinese gerechten

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten