Veldsla met bramen en geitenkaas

  • Voorgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 17-09-2012

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
150 Gram bramen.
4 Eetl. olijfolie.
1 Eetl balsamicoazijn.
1Gesnipperde sjalot.
Peper en zout.
40 Gram rucola.
75 Gram veldsla.
100 gram geitenkaas.
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Maak een dressing door 5 bramen met een staafmixer te pureren met 4 eetl. olijfolie en 1 eetl. balsamicoazijn.
Voeg 1 gesnipperde sjalot en pepr en zout toe.
Meng de rest van de bramen met de dressing , rucola, veldsla.
Verkruimel er de geitenkaas over.

Bron

AH

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten