Rijstevlaai glutenvrij

  • Banket
  • 60-120 min.
  • Geplaatst op 15-09-2012

Deel dit recept

Ingrediënten 8 personen
• 1 liter melk
• 125 g suiker
• 175 g dessertrijst/paprijst
• 100 g boter
• 5 eiwitten
• 2 zakjes vanillesuiker
• Iets zout
• Springvorm ø 26 cm
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Verwarm de oven voor op 175ºC.
Maak van de melk, dessertrijst, iets zout en vanillesuiker een stevige rijstepap.
Roer de suiker en boter romig wit en voeg het bij de rijstepap.
Klop de eiwitten stijf en schep deze voorzichtig door de rijstepap. Springvorm invetten. Rijstepap in springvorm gieten en in het midden van de oven plaatsen.

Bereidingswijze

Bak de rijstevlaai en 45 minuten tot 1 uur gaar en goudbruin

Bron

van vriendin gekregen

Serveertip

Lekker met aardbeien en slagroom

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten